THEY TOOK OUR JOBS!!!

Teknologien har unægtelig vendt op og ned på vores traditionelle tankegang omkring det at drive forretning, og med deleøkonomien som varmt forretningsområde er der brancher der for ti år siden ikke havde andre trusler end dem selv, som i dag for alvor er blevet udfordret. Det er på mange måder fascinerende hvordan simple tjenester, med forholdsvis små investeringer, kan ende med at gøre så ondt på hele brancher. Endda i så høj grad, at deres interesseorganisationer forsøger at råbe politikerne op, for at regulere disse ”urene” konkurrenter. Konkurrenter som, når interesseorganisationerne udtaler sig, ofte bliver fremstillet som små ubetydelige aktører, men i praksis ikke kan være det siden behovet for at råbe så højt om reguleringer og urent trav er så stort.

maxresdefault

Læs det fulde indlæg på bloggen.

 

SKAT – DANMARKS STØRSTE CIRKUS

Hvis du har haft en dårlig dag på arbejdet, så glæd dig i det mindste over, at du højest sandsynligt ikke har haft en ligeså dårlig dag på arbejdet som man må formode at visse højtplacerede personer i SKAT´s organisation har.

AAEAAQAAAAAAAAQjAAAAJGQ4MDUwNGQ1LTQwMjQtNDYwMy1hMzFjLWQ4ZWY1Y2MxNTkxZA

Skandalerne klæber til SKAT, og efterlader mere og mere et billede af en organisation der ikke er sin opgave voksen, og som har overordentligt svært ved at etablere den tiltro, man er nødt til at have som privatperson eller virksomhed til det skatteinddrivende organ. Udover at fungere som administratorer af et skattesystem, hvis opgave er at inddrive finanserne til at betale for verdens største offentlige sektor, så viser det sig at det ikke er det ikke kun er vores dyre velfærdssamfund vi finansierer via skatten. I går kom det nemlig frem, at manglende kontrol af skatterefusioner, menes at have kostet den danske statskasse 6,2 milliarder kroner. Penge der i stedet er havnet i lidt for smarte udenlandske virksomheder. Grotesk nok i sig selv, men nærmest tragikomisk taget i betragtning, at Skatteministeriets Interne Revision faktisk i 2013 konstaterede, at kontrollen på området ikke var tilstrækkelig.

Læs det fulde indlæg på bloggen.

 

HELLERE EN AKTIV UDLÆNDING END EN PASSIV DANSKER. 

Det er noget værre sludder, når folk påstår, at udlændingene tager ”vores arbejde” og i øvrigt kun er her for velværdsydelser. For det første: der findes ikke noget der er ”jeres” arbejde. Der findes kun arbejdsgivere, der ansætter dem, der gør det bedste job til den rette løn. Det har globaliseringen for alvor synliggjort. Vi kan tude og spille sangen om den danske model fra nu af og til dommedag, eller vi kan hoppe med på vognen.

Hvis man som arbejdsløs føler, at andre tager det arbejde, som man mener sig i stand til at varetage, så er det ikke de fremmedes skyld.

For det andet: undersøgelser viser, at der er betragtelige nettogevinster for statskassen per østeuropæer i Danmark. Det samme gør sig i øvrigt gældende i Sverige. Der er altså ikke bevis for de påstande, vi hyppigt hører i debatten. Eller som TV2 sang i 80’erne: »Fyren fuld af sprut og dansk logik, de ta´r alt det vi andre aldrig fik«. Problemet er bare, at vi 30 år efter disse ord blev sunget stadig drikker og bruger dansk logik.

Læs hele mit indlæg her

 

VALGKAMP UGE 2:

Der er fuld knald på valgkampen og det er en fornøjelse at møde både med- og modspillere. Det er også en fornøjelse at møde vælgerne og forklare dem Liberal Alliances politik face to face. Flere gange er jeg blevet rost for min pragmatiske og sociale tilgang til liberalisme, bl.a. i forbindelse med debatmøde på Vesterbro, hvor temaet var de hjemløse. Her blev vores tanker omkring et socialt frikort virkeligt bemærket. Et socialt frikort er et kort som udsatte skal tildeles, og som giver dem mulighed for at udføre opgaver for arbejdsgivere, feje fortorv, rydde op på et lager etc. til kontant skattefri afregning. Ikke noget med modregning i kontanthjælp og ikke noget med at skulle vente til d. 1. De færreste udsatte kan overskue at lave faste aftaler som de skal overholde. De skal have frirum og fleksibilitet til at yde en konkret og simpel opgave når de har overskud til det og brug for penge. På den måde anerkender vi deres situation, vi sikrer at de har et konkret alternativ til at skaffe penge via kriminalitet, og vi giver dem mulighed for social kontakt udenfor det belastede miljø. Det er også liberalisme.

Unavngivet

 

18. JUNI ER DATOEN HVOR DU KAN SÆTTE DIT KRYDS VED MIG.

11060245_468628829968810_5244101831062797759_o

 

SÅ RULLER LOTTERIET IGEN:

done

Over halvdelen af statens indtægter kommer fra personindkomster, alligevel forstår de færreste deres egen betaling.

POLITISK ANGREB PÅ 3, NYT BLOGINDLÆG, 22. januar 2015

“Tilsyneladende er det et meget udbredt fænomen, især i politikerkredse hvor jagten efter at fremstå så aktuel og handlekraftig som muligt, ofte overskygger begæret efter at være saglig og troværdig…”

Attentat

Læs hele indlægget på bloggen:

 

#JESUISCHARLIE, NYT BLOGINDLÆG, 10. januar 2015

“Vi har åbnet døren for folk i nød, men vores gæstfrihed har den uheldige afledte effekt, at vi også har lukket fjender ind. Fjender der nu bor her i vores eget hus”.

150108113231-je-suis-charlie-ross-irpt-super-169

Læs hele indlægget på bloggen.