Erhvervskarriere

Jeg startede i Deloitte i 2002, hvor jeg arbejdede som revisor samtidig med at jeg læste cand.merc.aud. Min tid i Deloitte har dannet grundlag for en del af min efterfølgende karriere. Således tager jeg ofte mig selv i, at jeg stadig benytter metodiker fra tiden i Deloitte. Efterfølgende skiftede jeg til Diesels nordiske hovedkontor som financial controller, og efter et par lærerige ophold i hhv. Sverige og Finland som interim Finance Manager, skiftede jeg som 30 årig til det WPP ejede marketingbureau Wunderman som CFO.

Efter 4,5 år i Wunderman skiftede jeg i 2012 til NordGruppen som direktør. Tiden i NordGruppen var lærerig i forhold til at arbejde med en iværksætter tankegang, samt i forhold til opstart og drift af vidt forskellige enheder. Via J. Walther Thompson, og derefter en kort periode med opstart af Semathi hvor jeg som Managing Partner forestod præsentation af rekrutteringssoftware overfor såvel kunder som potentielle investorer, er jeg nu Group CFO for Nodes, et af Europas førende bureauer inden for digital udvikling. Nodes har kontorer i København, Aarhus, London, Manchester, Berlin, Prag, Dubai og Amsterdam.

Overordnet har min erhvervskarriere hidtil budt på en bred vifte af forskellige ejerstrukturer, fra en partnerdreven virksomhed, over udenlandske konglomerater til startups og ejerdrevne virksomheder. Derudover har det været vidt forskellige virksomheder i forhold til produkt og service, hvilket har betydet at jeg har arbejdet med både salg af timer/projekter, lagerdrevne salgsvirksomheder samt retail drift og software.